Toiminta alkaa myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Vastaanoton käyntiosoite:   Kaivokselantie 8 H, Vantaa
Sähköposti:   annukka.saarelainen (ät) fysioterapiatiimi.fi
Puhelinnumero:   044 553 8434
     
Nimi:   Annukka Saarelainen
Syntymävuosi:   1984
Ammattioikeudet:   fysioterapeutti (AMK)
Terhikki-rekisterinumero:   60005573716
Y-tunnus:    
Yrityksen nimi:    
Yrityksen postiosoite:    
Lisätietoa:    

Olen fysioterapeutti, ilmaisutaidon ohjaaja ja kahden lapsen äiti.

Omaan usean vuoden työkokemuksen ilmaisutaidon ohjaajan tehtävistä lasten, nuorten ja erityislasten parissa. Ilmaisutaidon ohjaajana olen mm. ohjannut lasten luovan liikunnan ryhmiä, joilla on tuettu lasten motorista kehitystä ja liikunnallisia kykyjä.

Olen erityisesti perehtynyt polven- ja lonkan tekonivelleikkauksen, sekä lonkan alueen tähystysleikkauksen jälkeiseen kuntoutukseen. Minulla on kokemusta eri-ikäisten yleissisätautien sekä sydän- ja verenkiertoelimistöpotilaiden kuntouttamisesta esim. pallolaajennuksen tai sydäninfarktin jälkeen, apuvälinetarpeen kartoittamisesta ja toimintakyvyn arvioinnista. Olen myös toiminut CP-vammaisten, sekä MMC ja lihassairauksia sairastavien lasten yksilökuntoutuksessa, kuten myös aivohalvauksen sairastaneiden kanssa. Käytännön kokemusta fysioterapiasta omaan yksilökuntouksen lisäksi ryhmäkuntoutusryhmien suunnittelusta ja ohjaamisesta (kuntosali, tasapaino, toimintakyky, polvi-, lonkka- ja neuroallasharjoittelu). Erityisesti minua kiinnostaa tuki- ja liikuntaelimistön ja lasten fysioterapia.

  • Fysioterapeutti AMK, Metropolia Ammattikorkeakoulu, 2017
  • Ilmaisutaidon ohjaaja, 2009
     

AJANKOHTAISTA:
                                             
      Fysioterapiatiimi.fi
Ajanvaraus
Toimipisteet
Fysioterapeutit
Palvelut
Tiedotteet
Yhteystiedot
      TOIMIPISTEET
Espoo Laaksolahti
Helsinki Töölö
Vantaa Kaivoksela
Vantaa Rekola
      FYSIOTERAPEUTIT
Annukka Saarelainen
Janne Merikallio
Jouni Ikonen
Kati Hokkanen
      LINKIT
Omakanta
Suomen Fysioterapeutit
Käypä hoito -suositukset
Terveyskirjasto
Terveyskylä.fi
THL
      Ajanvaraus
Hinnasto
Esitietolomake
Asiakastiedot
   
                                             
©2019 Fysioterapiatiimi.fi – Espoo Laaksolahti, Helsinki Töölö, Vantaa Kaivoksela ja Vantaa Rekola. Fysioterapian yksilövastaanotot ja kotikäynnit 1.9.2017 alkaen. Yksityisten elinkeinonharjoittajien verkosto. Tarjoamme ilmaiseksi tietoa omatoimisesta kuntoutumisesta ennen ja jälkeen leikkauksen: polvenkuntoutus.fi ja lonkankuntoutus.fi. Palveluitamme ovat: tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia, kivunhallinta, kipuhoidot, fysikaaliset hoidot, manuaalinen terapia, hieronta, teippaus, kinesioteippaus, urheilufysioterapia, ravintovalmennus, liikunnanohjaus, terveysliikunta, ikääntyneiden fysioterapia, terapeuttinen harjoittelu, lääkinnällinen kuntoutus, kotikuntoutus, allasterapia, työfysioterapia, ergonomia, yritysten liikunta- ja virkistyspäivät. - (tekninen toteutus www.tulilla.fi)
1_Banneri_Ulkosivu_PolvenkuntoutusFi_185x150.png
2_Banneri_Ulkosivu_LonkankuntoutusFi_185x150.png