Vastaanoton käyntiosoite:   Hiekkarannantie 2, HELSINKI
Sähköposti:   janne.merikallio (ät) fysioterapiatiimi.fi
Puhelinnumero:   040 844 6882
     
Nimi:   Janne Merikallio
Syntymävuosi:   1988
Ammattioikeudet:   fysioterapeutti (AMK)
Terhikki-rekisterinumero:   60005573732
Y-tunnus:   2847718-5
Yrityksen nimi:   Janne Merikallio Tmi
Yrityksen postiosoite:   Selkämerenkatu 12 A 8, 00180 Helsinki
Lisätietoa:   www.facebook.com/ftjannemerikallio

Fysioterapeutti AMK. Keskityn tuki- ja liikuntaelimistön toimintakyvyn tutkimiseen, arviointiin sekä kiputilojen ja vammojen kuntouttamiseen manuaalisen käsittelyn ja terapeuttisen harjoittelun keinoin. Olen perehtynyt erityisesti polven ja lonkan tekonivelleikkauksen jälkeiseen kuntoutukseen. Tarjoan myös hierontaa sekä kinesioteippausta tukemaan itse kunkin toimintakykyä.

Olen toiminut nyt kaksi vuotta naisten jalkapalloliigan moninkertaisen mestarin PK-35 Vantaan fysioterapeuttina ja teenkin mielelläni töitä urheilijoiden kanssa. Itselläni on vahva jalkapallotausta ja ymmärrän erityisen hyvin lajin fyysiset vaatimukset ja niiden tukemisen. Ihmisen äärimmilleen vietyyn toimintakykyyn olen päässyt henkilökohtaisesti tutustumaan palveltuani neljä vuotta Suomen Puolustusvoimissa. Ihmiskeho pystyy huimiin suorituksiin, mutta siitä on pidettävä hyvää huolta. Vastaanotolleni voit tulla, vaikkei sinulla olisikaan varsinaista vaivaa tai kipua!

Vastaanottoni sijaitsee Helsingin Töölössä Taivallahden tenniskeskuksessa. Tenniskeskus sijaitsee Hesperiankadun päässä, lähellä Hietaniemen uimarantaa. Pihalla on muutamia autopaikkoja, ja lisää ilmaisia (4h) parkkipaikkoja löytyy lähistöltä osoitteessa Tuonelankuja 5. Julkisilla kulkuvälineillä liikkuessasi, lähimmäksi pääset bussilla 24, jolla on pysäkki aivan tenniskeskuksen edessä. Raitiovaunuilla 1, 2 ja 8 on pysäkki noin 300 metrin päässä. Vastaanotolla käynnin yhteydessä saat vapaasti käyttää halutessasi tenniskeskuksen suihku- ja saunatiloja.  Teen myös yritys- ja kotikäyntejä. Pystyn tarjoamaan palvelua myös sujuvasti englanniksi. Ota yhteyttä, niin sovitaan sinulle parhaiten sopiva ratkaisu!

AJANKOHTAISTA:
Potilastiedon arkiston käyttöönotto 4.9.2017 Lisää >>
Fysioterapiatiimi.fi toiminta alkaa - TIEDOTE 1.9.2017 Lisää >>
                                             
      Fysioterapiatiimi.fi
Ajanvaraus
Toimipisteet
Fysioterapeutit
Palvelut
Tiedotteet
Yhteystiedot
      TOIMIPISTEET
Espoo Laaksolahti
Helsinki Töölö
Vantaa Kaivoksela
Vantaa Rekola
      FYSIOTERAPEUTIT
Annukka Saarelainen
Janne Merikallio
Jouni Ikonen
Kati Hokkanen
      LINKIT
Omakanta
Suomen Fysioterapeutit
Käypä hoito -suositukset
Terveyskirjasto
Terveyskylä.fi
THL
      Ajanvaraus
Hinnasto
Esitietolomake
Asiakastiedot
   
                                             
©2017 Fysioterapiatiimi.fi – Espoo Laaksolahti, Helsinki Töölö, Vantaa Kaivoksela ja Vantaa Rekola. Fysioterapian yksilövastaanotot ja kotikäynnit 1.9.2017 alkaen. Yksityisten elinkeinonharjoittajien verkosto. Tarjoamme ilmaiseksi tietoa omatoimisesta kuntoutumisesta ennen ja jälkeen leikkauksen: polvenkuntoutus.fi ja lonkankuntoutus.fi. Palveluitamme ovat: tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia, kivunhallinta, kipuhoidot, fysikaaliset hoidot, manuaalinen terapia, hieronta, teippaus, kinesioteippaus, urheilufysioterapia, ravintovalmennus, liikunnanohjaus, terveysliikunta, ikääntyneiden fysioterapia, terapeuttinen harjoittelu, lääkinnällinen kuntoutus, kotikuntoutus, allasterapia, työfysioterapia, ergonomia, yritysten liikunta- ja virkistyspäivät. - (tekninen toteutus www.tulilla.fi)
1_Banneri_Ulkosivu_PolvenkuntoutusFi_185x150.png
2_Banneri_Ulkosivu_LonkankuntoutusFi_185x150.png