Vastaanoton käyntiosoite: Hiekkarannantie 2, HELSINKI (>> Karttalinkki, Google Maps)

Vastaanottoni sijaitsee Helsingin Töölössä Taivallahden tenniskeskuksessa. Tenniskeskus sijaitsee Hesperiankadun päässä, lähellä Hietaniemen uimarantaa. Hallin pihalla on kymmenkunta autopaikkaa (yksi invapaikka), ja lisää ilmaisia (4h) parkkipaikkoja löytyy lähistöltä osoitteessa Tuonelankuja 5. Alueella on myös runsaasti tienvarsipysäköintiä, josta osa on maksullista. Halliin pääsee pyörätuolilla helposti, ilman että joutuu kulkemaan portaita. Käynnin yhteydessä saat vapaasti käyttää halutessasi tenniskeskuksen suihku- ja saunatiloja. Teen myös erikseen sovittaessa yritys- ja kotikäyntejä. Tarjoan palveluitani tarvittaessa myös englanniksi.

Alapuolelta löytyy kartta ja ohjeet julkiseen liikenteeseen sekä ajo-ohjeet.

>> Fysioterapiatiimi.fi > Fysioterapeutit > Janne Merikallio

Julkisilla kulkuvälineillä liikkuessasi, lähimmäksi pääset bussilla 24, jolla on pysäkki aivan tenniskeskuksen edessä (1258 Eteläinen Hesperiankatu). Runebergin kadun varrella sijaitsevalla Apollonkadun pysäkillä pysähtyvät mm. raitiovaunulinjat 1, 2 ja 8 (0208 Runeberginkatu 32) sekä bussit 14,18, 37, 39, 41, 42, 69, 70, 194 ja 195 (1308 Runeberginkatu 30). Apollonkadun pysäkiltä matkaa hallille on noin 300 metriä.

>> Reittiopas.fi (HSL)

Halli ja parkkipaikka ulkoapäin.

Noin 100 m päässä Tuonelankujalla on lisää ilmaisia parkkipaikkoja.

Vastaanoton käyntiosoite: Hiekkarannantie 2, HELSINKI (>> Karttalinkki, Google Maps)

AJANKOHTAISTA:
                                             
      Fysioterapiatiimi.fi
Ajanvaraus
Toimipisteet
Fysioterapeutit
Palvelut
Tiedotteet
Yhteystiedot
      TOIMIPISTEET
Espoo Laaksolahti
Helsinki Töölö
Vantaa Kaivoksela
Vantaa Rekola
      FYSIOTERAPEUTIT
Annukka Saarelainen
Janne Merikallio
Jouni Ikonen
Kati Hokkanen
      LINKIT
Omakanta
Suomen Fysioterapeutit
Käypä hoito -suositukset
Terveyskirjasto
Terveyskylä.fi
THL
      Ajanvaraus
Hinnasto
Esitietolomake
Asiakastiedot
   
                                             
©2019 Fysioterapiatiimi.fi – Espoo Laaksolahti, Helsinki Töölö, Vantaa Kaivoksela ja Vantaa Rekola. Fysioterapian yksilövastaanotot ja kotikäynnit 1.9.2017 alkaen. Yksityisten elinkeinonharjoittajien verkosto. Tarjoamme ilmaiseksi tietoa omatoimisesta kuntoutumisesta ennen ja jälkeen leikkauksen: polvenkuntoutus.fi ja lonkankuntoutus.fi. Palveluitamme ovat: tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia, kivunhallinta, kipuhoidot, fysikaaliset hoidot, manuaalinen terapia, hieronta, teippaus, kinesioteippaus, urheilufysioterapia, ravintovalmennus, liikunnanohjaus, terveysliikunta, ikääntyneiden fysioterapia, terapeuttinen harjoittelu, lääkinnällinen kuntoutus, kotikuntoutus, allasterapia, työfysioterapia, ergonomia, yritysten liikunta- ja virkistyspäivät. - (tekninen toteutus www.tulilla.fi)
1_Banneri_Ulkosivu_PolvenkuntoutusFi_185x150.png
2_Banneri_Ulkosivu_LonkankuntoutusFi_185x150.png