Vastaanoton käyntiosoite: Joukontie 23, Vantaa (>> Karttalinkki, Fonecta)

Pidän vastaanottoa kotitalomme yläkerrassa, minne porrasaskelmia on yhteensä 26. Jos porraskävely on haasteellista, niin vastaanotto voidaan järjestää myös keskikerroksessa, mutta tällöinkin täytyy nousta 11 askelmaa ulkorappusia (kuva alempana). Jos porraskävely ei onnistu, niin sovitaan kotikäynti.

Alapuolelta löytyy kartta ja ohjeet julkiseen liikenteeseen sekä ajo-ohjeet ja valokuvat lähestyessä Joukontietä pitkin (Rekolantien suunnasta).

>> Fysioterapiatiimi.fi > Fysioterapeutit > Jouni Ikonen

Rekolan juna-asema on Helsingin suunnasta tultaessa Koivukylän jälkeen, Rekolan jälkeen tulee Korso. K- ja N-junat pysähtyvät Rekolassa. Asemalta on 1 km kävelymatka Joukontie 23:een.

Tikkurilan ja Kulomäen väliä kulkeva linja-auto 631 pysähtyy Rekolantiellä Rekolan koulun kohdalla, josta on 500 m kävelymatka. Tikkurilan suunnasta pysäkki on "Rekolan koulu V7398" ja Korson suunnasta pysäkki on "Karintie V7397".

Helsingin Rautatientorin ja Nikinmäen väliä kulkeva linja-auto 739 pysähtyy myös Rekolan koulun kohdalla.

>> Reittiopas.fi (HSL)

  >> Karttalinkki: Joukontie 23, Vantaa (Fonecta)

Joukontien peruskorjaus valmistuu kesällä 2019. Liikennejärjestelyt on siten, että Joukontie on yksisuuntainen: ajo tapahtuu Rekonlantien suunnasta Merjantielle päin. Yksi ajokaista pitäisi olla aina käytettävissä tontille ajoa varten, joten rohkeasti vaan perille asti.

Alapuolella oleva kuva on otettu Joukontieltä (Eevantien risteys) Rekolantien suunnasta tultaessa. Talo ja autokatos pilkottaa kuusiaidan takaa oikealla. Jos ehdit ajaa ohi, niin välittömästi talon jälkeen on Rekolan Urheilupuiston parkkipaikka.

Alimmassa kuvassa näkyy talon pohjoispääty. Sisäänkäynti on kuvassa oikealla.

Viereisessä kuvassa ulkoportaat ja -ovi. Ovikelloa ei ole, mutta kolkutin löytyy (musta metallinen möhkäle keskellä ovea): tervetuloa!

Vastaanoton käyntiosoite: Joukontie 23, Vantaa (>> Karttalinkki, Fonecta)

AJANKOHTAISTA:
                                             
      Fysioterapiatiimi.fi
Ajanvaraus
Toimipisteet
Fysioterapeutit
Palvelut
Tiedotteet
Yhteystiedot
      TOIMIPISTEET
Espoo Laaksolahti
Helsinki Töölö
Vantaa Kaivoksela
Vantaa Rekola
      FYSIOTERAPEUTIT
Annukka Saarelainen
Janne Merikallio
Jouni Ikonen
Kati Hokkanen
      LINKIT
Omakanta
Suomen Fysioterapeutit
Käypä hoito -suositukset
Terveyskirjasto
Terveyskylä.fi
THL
      Ajanvaraus
Hinnasto
Esitietolomake
Asiakastiedot
   
                                             
©2019 Fysioterapiatiimi.fi – Espoo Laaksolahti, Helsinki Töölö, Vantaa Kaivoksela ja Vantaa Rekola. Fysioterapian yksilövastaanotot ja kotikäynnit 1.9.2017 alkaen. Yksityisten elinkeinonharjoittajien verkosto. Tarjoamme ilmaiseksi tietoa omatoimisesta kuntoutumisesta ennen ja jälkeen leikkauksen: polvenkuntoutus.fi ja lonkankuntoutus.fi. Palveluitamme ovat: tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia, kivunhallinta, kipuhoidot, fysikaaliset hoidot, manuaalinen terapia, hieronta, teippaus, kinesioteippaus, urheilufysioterapia, ravintovalmennus, liikunnanohjaus, terveysliikunta, ikääntyneiden fysioterapia, terapeuttinen harjoittelu, lääkinnällinen kuntoutus, kotikuntoutus, allasterapia, työfysioterapia, ergonomia, yritysten liikunta- ja virkistyspäivät. - (tekninen toteutus www.tulilla.fi)
1_Banneri_Ulkosivu_PolvenkuntoutusFi_185x150.png
2_Banneri_Ulkosivu_LonkankuntoutusFi_185x150.png